Environment


CSR Manager har ordet

Vi har mange løpende prosjekter i produksjonen og med forpakningen, for å bli en bærekraftig virksomhet. Men jeg tror sterkt på, at nøkkelen til å lykkes med våre mål er åpenhet. Det er ikke før alle medarbeidere innser bakgrunnen, omstendighetene og grunnen til våre strategier og prosjekter, at vi sammen kan foreta endringer.

Derfor begynte vi å endre våre egne vaner på kontorene i 2010, for å få et mer bærekraftig arbeidsmiljø. Vi tilbringer en god del tid på våre arbeidsplasser, og derfor kan selv relativt enkle tiltak gjøre en forskjell. Sammen fant vi 4 ulike kriterier, som skulle oppfylles innen utgangen av året. I 2011 fortsatte vi med at endre våre vaner med 4 nye kriterier, for å bli en enda mer bærekraftig arbeidsplass. Les mer om våre grønne kontorer.

I takt med vår grønne kontor strategi og in-house undervisning om forskjellige sosiale - og miljømessige spørsmål, fikk vi en mer kreativ ånd om å ta ansvar. Fra den ånden tok vår skandinaviske kampanje "I LOVE SAVING PLANTS" form. Gjenplanting av truede og sjeldne plantearter, som f.eks. ville trær/busker med grønn te (Camellia sinesis) betydde, at te-busken igjen var tilbake, hvor den opprinnelig stammer fra, nemlig Kinas fjellregnskog, som ligger tett på grensen til Burma.
Det er en fantastisk kampanje, som forhåpentligvis vil "kaste mer lys over" viktigheten av våre planters biomangfold og økosystem. Visste du for eksempel, at de tropiske skogene, som dekker 7 % av klodens landområde, er hjem for over halvparten av våre plante- og dyrearter? Og at regnskogen er verdens største helseapotek? Hvis du ønsker å vite mer, kan du besøke vår blogg: http://newnordicsavesplants.wordpress.com/

I dag forsøker alle hos New Nordic fortløpende å endre og arbeide for en mer miljøvennlig hverdag. Selvfølgelig er det en jobb som fortsatt er under utvikling. Og vi er faktisk et selskap i konstant utvikling.

Din sikkerhet - vår prioritet

HACCP * er en systematisk forebyggende tilgang til matvaresikkerhet og farmasøytisk sikkerhet, som behandler fysiske, kjemiske og biologiske risikoer, som et middel til forebyggelse snarere enn inspeksjon av det ferdige produkt. HACCP anvendes i matvareindustrien for å identifisere potensielle farer for matvaresikkerheten, så nøkkelaksjoner, kjent som kritiske kontrollpunkter (CCP), kan implementeres for å minske eller fjerne risikoen for farer helt. Systemet anvendes i alle faser av matvareproduksjonen og prosesser til forarbeiding inklusiv emballasje, distribusjon osv. I alle New Nordic’s kontorer følger vi HACCP rutinen. Din sikkerhet er vår høyeste prioritet.

 

New Nordic produkter

Overalt i verden, begynner flere og flere mennesker å innse, at naturlige helseprodukter kan bidra til å forlenge deres vitalitet og generelt forbedre livskvaliteten. Hos New Nordic strever vi etter å utvikle sammensatte kosttilskudd, som kan ”vise veien til vitalitet" - et langt, sunt og aktivt liv. Takket være innovative produkter har New Nordic skapt nye markeder. Som en del av vår innovative prosess, utforsker vi hele tiden nye ingredienser og finner nye måter å bruke dem. Produktene er produsert på moderne og kontrollerte produksjonssteder i Skandinavia. Vårt sølvtre er din garanti for et effektivt og sikkert produkt, som er produsert med omtanke for mennesker og natur.

 

Ingredienser

Som forbruker, som vil nyte godt av våre produkter, er plantene også levende individuelle organismer. Valg av arter og de riktige delene av planten er en vitenskap i seg selv. En vitenskap og et håndverk, som tar tid å forstå og optimere gjennom århundrer av sedvaner i ulike kulturer rundt om i verden. Våre naturlige ingredienser er derfor dyrket og tatt fra forskjellige steder og kulturer. Vi kaller det multikulturell viten, helhet og styrke.