Wonder Legs™

Bli den første som omtaler dette produktet

NOK 239,00

Tilgjengelighet: På lager

  • 30 TABLETTER
  • TUNGE OG TRETTE BEN
  • FRANSK MARITIM FURUBARK OG RØDVINSBLADER BIDRAR TIL EN NORMAL VENEFUNKSJON
  • C-VITAMIN BIDRAR TIL EN NORMAL DANNELSE AV KOLLAGEN OG EN NORMAL FUNKSJON AV BLODKARENE
  • KUN ÉN TABLETT DAGLIG

VENEFUNKSJON
Vener er blodkar, som fører blodet mot hjertet. Blodkarenes og venenes funksjon har betydning for å opprettholde en komfortabel og aktiv livsstil. Wonder Legs™ er en tablett med fransk maritim furunålbark i kombinasjon med rødvinsblader, pepper og vitamin C. Fransk maritim furunålbark og rødvinsblader bidrar til en normal venefunksjon. C-vitamin bidrar til en normal dannelse av kollagen og en normal funksjon av blodkarene. Tabletten er produsert i Sverige.


Send inn din produktanmeldelse

Du anmelder: Wonder Legs™

Produktets karakter *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Anmeldelse
DEKLARASJON PER DØGNDOSE 1 tabl.
%ADT*
Fransk maritim furubark ekstrakt (Pinus pinaster Aiton)

- standardisert til 40 % proanthocyanidin
700 mg -
Rødvinsblad ekstrakt (Vitis vinifera L.)

- standardisert til 5 % proanthocyanidin
200 mg -
Sort pepper frø ekstrakt (Piper nigrum L.)

- standardisert til 40 % piperin
20 mg -
Vitamin C 90 mg 112
 *ADT= Anbefalt Daglig Tilførsel
 
% av referanseverdi. - = ADT er ikke fastlagt.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANBEFALT DØGNDOSE
En tablett daglig med væske. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende og barn under 11 år.

INGREDIENSER 
Standardisert fransk maritim furubark (Pinus pinaster Aiton) ekstrakt, fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), standardisert rødvinsblad (Vitis vinifera L.) ekstrakt, vitamin (askorbinsyre), standardisert sort pepper (Piper nigrum L.) ekstrakt, overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetyl cellulose), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetyl cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksyd).

Fyrrebark     
Furubark (Pinus pinaster Aiton)
Pinus pinaster, bedre kjent som fransk maritim furubark, har sin opprinnelse i landene omkring middelhavet. I likhet med at man i Norden bruker furubark-mel i brød, har man ved Middelhavet tradisjonelt brukt denne barken. I dag vet vi at barken naturlig inneholder proanthocyanidiner.
     
Vindrueblad  

Vindrueblad (Vitis vinifera L.)
Planten hører hjemme i Middelhavsområdet, sentral-Europa og sørvestlige Asia. Det er en løvfellende lian. Bladene er hjerteformede og med grove takkete kanter. Plantens frukt er vindruer, som både brukes i vinproduksjon og som spiselige druer.

     
Sort peber   Sort pepper (Piper nigrum L.)
Pepper vokser i tropisk klima med mye regn og varme. Pepperet stammer fra Kerala i India, hvor det spres ved hjelp av mennesker mot nord til Assam og øst til Ceylon, Thailand, Malaysia og Indonesia og andre sørøst-asiatiske land.