Meno Joy™

Bli den første som omtaler dette produktet

NOK 269,00

Tilgjengelighet: På lager

  • 60 TABLETTER 
  • REGULERING AV HORMONBALANSEN 
  • HUMLE, DAMIANA, RØDKLØVER, VITAMIN B-KOMPLEKS OG MAGNESIUM

REGULERING AV HORMONBALANSEN
Overgangsalderen er en naturlig fase i livet, som enhver kvinne går igennom. Meno Joy™ inneholder ingredienser som gir ernæringsmessig støtte i denne perioden med forandringer. Meno Joy er basert på en kombinasjon av humle og rødkløver, som gir en rekke naturlige isoflavoner. Rødkløver hjelper med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvingninger. Meno Joy inneholder også ekstrakt av damiana, magnesium og B-vitaminer. Magnesium og B-vitaminer bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar ytterligere til regulering av hormonell aktivitet. Innholdet av magnesium og D-vitamin bidrar til å opprettholde normale knokler. D-vitamin bidrar til absorpsjon og utnyttelse av kalsium fra kosten.


Send inn din produktanmeldelse

Du anmelder: Meno Joy™

Produktets karakter *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Anmeldelse
NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE 2 tabletter %ADT
Rødkløverblomst ekstrakt (Trifolium pratense, L.)
624 mg -
- standardisert til 8 % isoflavoner    
Humle ekstrakt (Humulus lupus, L.)
100 mg -
- 10:1 tilsvarende 1000 mg tørket frukt
   
Damiana ekstrakt (Turnera diffusa, L.) arial part
250 mg -
- 5:1 tilsvarende 1250 mg tørket urt    
Vitamin D
6 µg 120
Tiamin (B1)
1,1 mg 100
Riboflavin (B2)
1,4 mg 100
Niacin 
16 mg 100
Vitamin B6
1,4 mg 100
Folsyre
200 µg 100
Vitamin B12
2 µg 80
Biotin
50 µg 100
Pantotensyre
6 mg 100
Magnesium 
124 mg 33
*ADT = Anbefalt daglig tilførsel    
% av referanseverdi    

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta to tabletter daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. Inneholder planteøstrogener fra rødkløver og humle.

INGREDIENSER
Rødkløverblomst ekstrakt (Trifolium pratense L.), mineral (magnesiumkarbonat), damiana ekstrakt (Turnera diffusa L.), fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), humle ekstrakt (Humulus lupulus L.), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, magnesiumstearat), vitaminer (nikotinamid, kalsium- D-pantotenat, syanocobalamin, cholekalsiferol, riboflavin, pyridoksinhydroklorid, tiamin mononitrat, folsyre, D-biotin), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).