Intim Comfort™ 60 kaps.

NOK 256,00

Tilgjengelighet: Utsolgt

  • 60 KAPSLER
  • EKSTRA STERK STANDARDISERT EKSTRAKT. 36 MG PAC
  • TRANEBÆR, NATTLYS, KARVEFRØ OG NIACIN
  • PERFEKT KOMBINASJON FOR KVINNER
  • SUNNE SLIMHINNER

MIDLERTIDIG UTSOLT

SUNNE OG FRISKE URINVEIER
Intim Comfort™ er kapsler du kan ha behov for hvis du trenger et ekstra sterk tranebær supplement. Kapslene er basert på et innhold som kombinerer tranebær med nattlysolje, karvefrøolje og niacin. Tranebær er tradisjonelt sett brukt for å opprettholde sunne urinveier. Nattlysolje er rik på omega-6 fettsyren GLA, som støtter produksjonen av prostaglandiner. Disse opprettholder en normal hormonell balanse. Niacin bidrar til å opprettholde sunne slimhinner.

  1. Omtale av Karin (Sendt inn 19.10.15)

    Dette produktet vil jeg framsnakke på det beste. Jeg har vært plaget med urinveisinfeksjon i flere år og fra desember 2014 og til august 2015 kom de i ett, kun en dags mellomrom mellom antibiotikakurene.
    Etter at jeg begynte med Intim Comfort har jeg ikke hatt en eneste urinveisinfeksjon. Nå har jeg brukt halvannen pakke, altså brukt kapslene i halvannen måned nå. Jeg har fått et nytt liv. Dette høres for godt ut til å være sant, men det ER sant!


Send inn din produktanmeldelse

Du anmelder: Intim Comfort™ 60 kaps.

Produktets karakter *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Anmeldelse
INNHOLD PER DØGNDOSE
 per 2 kapsler  % ADT
Nattlysolje (Oenothera biennis L) 500 mg
Tranebærfrukt ekstrakt (Vaccinium macrocarpon L)
360 mg

- standardisert til 10% pro-antocyanidiner, PAC (36 mg)    
Karvefrø olje (Carum carvi L)
50 mg *
Niacin
16 mg 100
Vitamin B6 (Pyridoksinhydroklorid)   
    1,4 mg 100
* ADT = % av referanseverdi. ADT ikke fastlagt.    

 

 

 

 

 

 

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 2 kapsler daglig med væske. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten, og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

INGREDIENSER 
Nattlysolje (Oenthera biennis L.), tranebærfrukt ekstrakt (Vaccinium macrocarpon L.), gelatin (fra storfe), stabilisator (glyserol), soyaolje, karvefrøolje (Carum carvi L.), destillert vann, soyalecitin, silisiumdioksid, vitaminer (niacin, pyridoksinhydroklorid).