Hair Volume™

Bli den første som omtaler dette produktet

Price From: NOK 261,00

Tilgjengelighet: På lager

  • HÅRVEKST OG VOLUM
  • MED KOBBER SOM BIDRAR TIL NORMAL PIGMENTERING AV HÅRET
  • KUN 1 TABLETT DAGLIG

* Påkrevde felt

HÅR, HUD OG NEGLER
I Hair Volume tablettene finnes det en god kombinasjon av hårvekstfaktorer som gir næring og aktiverer nødvendige prosesser i hårsekkenes celler. Tablettene inneholder eple, hirse, kjerringrokk, bukkehornkløver, biotin, zink og kobber. Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret. Biotin og zink bidrar til å vedlikeholde et normalt hår.


Send inn din produktanmeldelse

Du anmelder: Hair Volume™

Produktets karakter *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Anmeldelse
INNHOLD PER ANBEFALT DØGNDOSE
 1 tablett
% ADT
Eple (Malus domestica, Borkh.) 300 mg *
Hirse (Panicum miliaceum) 250 mg *
Kjerringrokk ekstrakt (Equisetum Arvense, L.)
200 mg *
Bukkehornkløver ekstrakt (Trigonella foenum-graecum L.)
200 mg *
Biotin 225 mcg 450
Pantotensyre 15 mg 250
Sink 10 mg 100
Kobber 1 mg 100
% ADT betyr Anbefalt daglig tilskudd    
% av referanseverdi. * ADT ikke fastlagt    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta en tablett daglig med et glass vann. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år uten samråd med lege. Oppebares utilgjengelig for barn.

INGREDIENSER
Fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), eple (Malus domestica Brokh.), hirse (Panicum miliaceum L.), kjerringrokk ekstrakt (Equisetum arvense L.), bukkehornkløver ekstrakt (Trignonella foecum-graecum L.), vann, overflatebehandlingsmiddel (Magnesiumsalter, hydroksypropylmetyl cellulose), vitaminer (Kalcium-D-pantothentat, D-biotin), mineraler (sinkoksid, kobbersulfat), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetyl cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Æble     
Eple (Malus domestica, Borkh.)
Epleekstraktet som benyttes i denne tablett, er naturlig rik på plantestoffet procyanidin B2. Utvalgte epler plukkes og bearbeides slik at de ønskede plantestoffene bevares. Det gir en garanti for høy standardisert kvalitet.
     
Hirse  

Hirse (Panicum miliaceum L.)
Hirse er en glutenfri kornsort, som opprinnelig kom fra Kina. Planten er 1-årig og kan blir opp til 120 cm høy. Det er en sterk kornsort, som kan vokse de fleste steder.

     
Padderokke   Kjerringrokk (Equisetum arvense L.)
Kjerringrokk er en av de mest silicaholdige plantene som finnes. Kjerringrokk er en såkalt ”levende fossil” og formerer seg ikke ved frø, men ved sporer – dvs en reproduktiv struktur tilpasset spredning og overlevelse under dårlige forhold i lange perioder.