eye q® 200 ml flytende sitron

Bli den første som omtaler dette produktet

NOK 249,00

Tilgjengelighet: På lager

  • 200 ML MED SITRONSMAK
  • VIKTIGE FETTSYRER FOR BARN, UNGDOM OG VOKSNE
  • KUN 1 TSK (5 ML) DAGLIG

eye q
Inneholder en sammensetning av omega-3 og omega-6 fettsyrer fra fiskeolje og nattlysolje. Fiskeoljen kommer fra bærekraftige kilder av fet fisk som for eksempel sardiner, som er kjent for sitt naturlig høye innhold av EPA. Våre oljer oppfyller EU's krav med hensyn til renhet.


Send inn din produktanmeldelse

Du anmelder: eye q® 200 ml flytende sitron

Produktets karakter *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Anmeldelse

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta en tsk (5 ml) daglig i forbindelse med et måltid. Er det første gang du bruker eye q, eller om du har hatt et lengre opphold, er den anbefalte døgndosen 3 tsk (15 ml) daglig i forbindelse med et måltid i 12 uker. Deretter kan inntaket reduseres til 1 tsk (5 ml) daglig. Om du tar noen form for medisiner og er usikker på samtidig bruk, ber vi deg kontakte din lege. Den anbefalte døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd erstatter ikke en variert kost. Oppbevares tørt og i romtemperatur og utilgjengelig for barn. Rist flasken før bruk. Åpnet flaske oppbevares i kjøleskap. Kald olje kan være uklar. Bør brukes innen 3 måneder etter åpning.

INGREDIENSER
Solsikkeolje, naturlig EPA-rik fiskeolje og nattlysolje, naturlige smakstilsetninger fra sitron, naturlig E vitamin (D-alpha tokoferol fra GMO*-fri soya).

*GMO-fri = Fri for genmodifiserte organismer.