Blue Berry™ Plus

Price From: NOK 246,00

Tilgjengelighet: På lager

  • SYN OG VITALITET
  • A VITAMIN OG ZINK BIDRAR TIL Å BEVARE ET NORMALT SYN
  • 2 TABLETTER DAGLIG

* Påkrevde felt

SUNNHET OG VITALITET FOR ØYNENE
Blue Berry Plus Øjenvitamin™ anbefales til personer som ønsker hjelp til å bevare vitalitet og sunne øyne. Tablettene inneholder blåbær, øyentrøst og tagetes ekstrakt. Tagetes blomst ekstrakt har et standardisert innhold av 10 mg naturlig lutein, som også finnes i Macula, den gule flekken i øyet - den delen som er ansvarlig for det sentrale synet. Tabletten inneholder også vitamin A, sink og kobber. Vitamin A og sink bidrar til å bevare et normalt syn, og er essensielle næringsstoffer som hjelper med å bevare vitaliteten.

  1. Omtale av Åge Stegelvik (Sendt inn 11.05.15)

    Jeg er en mann som har vært sterkt plaget av tørre og rennende øyne,så gale at det og bare gå utenfor døren startet det med renning av øyne,og det er ikke noe kjekt da jeg har et arb. som i hovedsak blir utført utendørs.Må si at etter at jeg begynte med Blue Berry er plagene redusert til lik null.Jeg tar en tab. om morgenen og en om ettermid.Har brukt de i vel 8 uker,kunne ikke vært mer fornøyd.Hilsen en stor skeptiker...


Send inn din produktanmeldelse

Du anmelder: Blue Berry™ Plus

Produktets karakter *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Anmeldelse
INNHOLD PER DØGNDOSE
 2 tabletter
 % ADT*
Blåbær ekstrakt (Vaccinium myrtillus L.)
400 mg *
- 5:1 tilsvarer 2000 mg tørket frukt    
Øyentrøst ekstrakt (Euphrasia officinalis L.)
200 mg *
- 5:1 tilsvarer 1000 mg tørket blomst    
Tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.)
100 mg *
- standardisert til 10% lutein = 10 mg lutein    
A vitamin 400 mcg
50
Sink 10 mg 100
Kobber 1 mg 100
ADT = anbefalt daglig tilførsel % av referanseverdi.
   
* = ADT ikke fastlagt.    

ANBEDALT DØGNDOSE
Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten, og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. Oppbevares utilgjengelig for barn.

INGREDIENSER
Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), blåbær ekstrakt (Vaccinium myrtillus L.), øyentrøst ekstrakt (Euphrasia officinalis L.), vann, tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetyl cellulose), overflatebehandlingsmiddel (vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetyl cellulose), sink (sinkoksid), kobber (kobbersulfat), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), vitamin A (retinylacetat).

Blåbær     
Blåbær (Vaccinium myrtillus L.)
Vaccinium myrtillus er en spesiell art som hører hjemme i nord-Europa. Det er en av de mest allminnelige ville plantene i Sverige og Norge. Blærekstraktet i denne tablett er framstilt av ville Vaccinium myrtillus, som er mindre enn de dyrkede blåbærartene og som er verdsatt for den intense fargen og næringsinnholdet.
     
Lægeøjentrøst  

Øyentrøst (Euphrasia officinalis L.)
Øyentrøst er en 1-årig plante som blir ca. 5-40 cm høy. Den har parvis motstilte, takkete blader, som har hvite eller lyselilla blomster med mørkere striper og en gul flekk. I produksjonen av Blue Berry er det brukt ekstrakt fra hele planten.

     
Tagetes   Tagetes (Tagetes erecta L.)
Tagetes er en plante med frisk grønt løv. Blomstene kan minne om nelliker. Fargene varierer fra lysegul til orange. Det er plantens kronblader som brukes i Blue Berry, og det er fra disse det utvinnes lutein.