BioDrain®

Bli den første som omtaler dette produktet

Price From: NOK 310,00

Tilgjengelighet: På lager

  • ORIGINAL URTETABLETT
  • KOMPLETT UTRENSNINGSPROGRAM
  • STØTTER LEVER- OG GALLEFUNKSJONEN
  • 2 TABLETTER 3 GANGER DAGLIG

* Påkrevde felt

UTRENSNING OG NEDBRYTELSE AV FETT
BioDrain® anbefales til personer, som vil ha hjelp til å bevare en sunn fordøyelse og en normal utskillelse av avfallsstoffer ved å støtte lever-/galle-systemet og urinprodusjonen. BioDrain oppskriften inneholder blant annet mariatistel og artisjokk, som støtter oppunder dannelsen av galle, som hjelper med å bryte ned kostens fett. Dessuten inneholder tabletten løvetann, som støtter oppunder en sunn urinproduksjon. Det anbefales å følge BioDrain utrensningsprogram to ganger i året.


Send inn din produktanmeldelse

Du anmelder: BioDrain®

Produktets karakter *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Anmeldelse
NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE
6 tabl.
 % ADT*
Magnesium 100 mg 27
Kalium 216 mg
11
Sikorirot (Chicorium intybus L.) 1770 mg
*
Bioflavonoider 35% (Citrus aurantium) 780 mg
Loppefrøskall (Plantago psyllium L.) 528 mg
Spirulina (Arthrospira platensis L.) 360 mg
Rødkølver (Trifolium pratense L.)
300 mg
- 5:1 tilsvarer 1.500 mg urt    
Løvetann (Taraxacum officinalis Web.)
300 mg
- 5:1 tilsvarer 1.500 mg urt    
Artisjokk (Cynara scolymus L.)
222 mg
- 13,5:1 tilsvarer 2997 mg urt    
Gullris (Solidago virgaurea L.)
200 mg
- 5:1 tilsvarer 1.000 mg urt    
Timian (Thymus vulgaris L.)
175 mg
- 5:1 tilsvarer 875 mg urt    
Mariatistel (Silybum marianum L. Gaertn.)
120 mg
- 5:1 tilsvarer 600 mg urt    
% ADT = % av referanseverdi.
   
* = ADT ikke fastlagt.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANBEFALET DAGLIG DØGNDOSE
2 tabletter med et glass vann 3 ganger daglig i minimum 2 uker. Det anbefales å følge planen ytterligere 2 til 6 uker. Husk at drikke rikelig med vann (eller annen væske, som f. eks. te). Ikke mindre enn 1,5 liter daglig. Kosttilskudd har til hensigt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

SUPPLERENDE FORSLAG
Reduser eller utelukk inntaket av rødt kjøtt, alkohol, sjokolade, sukker og fete matvarer. Øk inntaket av fullkornsprodukter, frisk frukt og grønnsaker. Trim lett til moderat for å stimulere blodsirkulasjonen, pusten og bevegelsen av avfallstoffer ut av fordøyelsen.

Prøv også BioDrain Daily Detox som en oppfølging av din detox kur eller i perioder hvor du spiser ekstra tung og usunn mat. Kun 1 tablett daglig.

INGREDIENSER
Sikori rot (Cichorium intybus L.), sitrus (Citrus aurantium L.), mineraler (kaliumcitraat, magnesiumoxid), fyllemiddel (tricalciumfosfat, dicalciumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), loppefrø (Semen isphagula L.), spirulina (Arthrospira platensis L.), løvetann (Taraxacum officinalis Web.), rødkløver (Trifolium pratense L.), artisjokk (Cynara scolymus L.), gullris (Solidago virgaurea L.), timian (Thymus vulgaris L.), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, siliciumdioksid), mariatistel (Silybum marianum L.). Ingrediensene i dette produkt stammer ikke fra økologisk landbruksproduksjon.

Marietidsel     
Mariatistel (Sylibum marianum L. Gaertn.)
Silybum marianum, bedre kjent som mariatistel, har sin opprinelse i Middelhavsområdet. Mariatistel brukes både som matvare og helseurt. Mariatistlene i denne tablett velges ut og bearbeides slik at de ønskede plantestoffene bevares.
     
Artiskok  

Artisjokk (Cynara scolymus L.)
Artisjokk er en tistelaktig staude med kraftig, furet stilk og store blader som vokser loddrett. Artisjokk er en flerårig plante, som har vært kjent i Middelhavsområdet i over 2000 år. Det er de tørkede bladene fra planten som brukes i BioDrain.

     
Løvetand   Løvetann (Taraxacum officinale Web.)
Løvetann blir mellom 10-30 cm høy, og er forankret i jorden ved en kraftig pælerot. Løvetann er rik på vitamin A og er samtidig en god kilde til vitamin C.