Active Liver™

Price From: NOK 242,00

Tilgjengelighet: På lager

  • LEVERFUNKSJON
  • NEDBRYTNING AV FETT
  • DAGLIG TABLETT TIL LEVEREN
  • KUN ÉN TABLETT DAGLIG

* Påkrevde felt

LEVERFUNKSJON OG NEDBRYTELSE AV FETT
Active Liver™ er tablettene du trenger for å støtte leveren din hvis du lever "det gode liv". Tablettene inneholder en kombinasjon av ekstrakter fra mariatistel, artisjokk, gurkemeie og svart pepper, samt vitaminet kolin. Mariatistel og artisjokk støtter din daglige lever-/gallefunksjon. Innholdet av kolin bidrar til å opprettholde en normal leverfunksjon og omsetning av fettstoffer/fettforbrenning.

  1. Omtale av Einar Larsen (Sendt inn 21.01.15)

    Jeg gir Active Liver 5 stjerner fordi det er det eneste kosttilskuddet som jeg føler virkelig hjelper,ikke bare på leveren og galle funksjon,men på hele kroppen i sin særdeleshet.


Send inn din produktanmeldelse

Du anmelder: Active Liver™

Produktets karakter *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Anmeldelse
NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE
1 tablett 
Mariatistel frukt (Silybum marianum L.) 250 mg
standardisert til 80 % silymarin  
Artisjokk ekstrakt (Cynara scolymus L.) 222 mg
13,5:1 ekstrakt tilsvarende 2997 mg tørket urt  
Gurkemeierot ekstrakt (Curcuma longa L.) 150 mg
10:1 ekstrakt tilsvarende 1500 mg rot  
Svart pepper ekstrakt (Piper nigrum L.) 10 mg
standardisert til 40 % Piperin  
Kolin 85 mg
*ADT = anbefalt daglig tilførsel  
% av referanseverdi  

 

 

 

 

 

 

ANBEFALT DØGNDOSE
Én tablett daglig med væske. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år uten samråd med lege. Oppbevares utilgjengelig for barn.

INGREDIENSER
Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), standardisert mariatistel ekstrakt (Silybum marianum L.), artisjokk ekstrakt (Cynara scolymus L.), gurkemeie ekstrakt (Curcuma longa L.), vitamin (kolinhydrogentartrat), overflatebehandlingsmiddel (vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetyl cellulose, arabisk gummi, talkum, glyserol), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetyl cellulose), standardisert svart pepper (Piper nigrum L.), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Marietidsel     
Mariatistel (Sylibum marianum L. Gaertn.)
Silybum marianum, bedre kjent som mariatistel, har sin opprinnelse i Middelhavsområdet. Mariatistel brukes både som matvare og helseurt. Mariatistlene i denne tablett velges ut og bearbeides slik at de ønskede plantestoffene bevares.
     
Artiskok  

Artisjokk (Cynara scolymus L.)
Artisjokk er en tistelaktig staude med kraftig, furet stilk og store blader som vokser loddrett. Artisjokk er en flerårig plante, som har vært kjent i Middelhavsområdet i over 2000 år. Det er de tørkede bladene fra planten som brukes i Active Liver.

     
Gurkemeje   Gurkemeie (Curcuma longa L.)
Gurkemeie er en staude i ingefær familien. Den hører hjemme i det tropiske Sør-Asia. Gurkemeie gror vilt i skoger, hvor planten trives under temperaturer mellom 20° og 30° grader og med store mengder regn.