Om oss

Joy means maintaining vitality year after year.

Det å kunne opprettholde god helse (vitalitet) år etter år, gir en egen glede i hverdagen.

I Skandinavia lever folk nær på naturen. Det har vist seg å bli en trend også ellers i verden.

Drevet av et ønske om forandring, en visjon om å dra nytte av den utrolige kraften i naturen og lysten til å gi folk mer vitalitet, satte de to grunnleggerne av New Nordic seg som mål å skape innovative og mye mer effektive naturprodukter.

Siden begynnelsen, for 25 år siden, har New Nordic fokusert på produktinnovasjon. Det utgjør fortsatt kjernen i New Nordics strategi. Selskapet lytter og lærer av lokale kulturer, også i avsidesliggende deler av verden. New Nordic fokuserer på naturlige produkter som har solide vitenskapelige bevis for å styrke helsen og fremme et aktivt liv, selv hos personer med høy alder. Så blir produktene avgrenset, analysert og testet under kontrollerte forhold. Denne forsiktige tilnærmingen er grunnlaget for New Nordics produkttilbud.

New Nordic produserer alle sine produkter i Skandinavia i moderne fabrikker (state-of-the-art) med farmasøytisk standard. Det er talentfulle og dyktige folk som gjør dette. New Nordic-gruppen består av personer med entreprenør ånd, en internasjonal orientering og en ekte forståelse av å leve sunt. Selskapet følger skandinaviske verdier, og ledelsen vektlegger resultatorientering og personlig vekst.

I hver kultur rundt om i verden, begynner flere og flere å innse at naturlige helseprodukter kan hjelpe med å forbedre helsen (vitaliteten) og dermed øke livskvaliteten. De eldre har i økende grad mulighet for å nyte gledene som vitalitet gir dem.

New Nordic er forpliktet til å gi en stabil produktkvalitet, fra urtene/plantene i skog og mark til pakken er i apotek eller helsekostbutikker - og til konsekvent å forbedre produkttilbudet uten kompromisser. Det gjør at logoen; sølvtreet, er et kvalitetsstempel for New Nordics verdensberømte kosttilskudd. Millioner av mennesker stoler på disse produktene som selges i mer enn 50.000 apotek over hele verden, i tillegg til helsekostbutikker i Norden.

La New Nordic vise deg veien til vitalitet!