25 Years Of Vitality

Siden 1990, har New Nordic tenkt annerledes og strebet etter å utvikle nye innovative urtetabletter som styrker vitaliteten og kjemper mot aldersrelaterte helseproblemer. Firmaet  har vært pionerer i bruken av plantemolekyler for å aktivere livs- og vitalitetsprosesser i de svært spesialiserte cellene i kroppen. Hemmeligheten er å tilføre næring og signaler som aktiverer spesielle celler i kroppen, det vil si å få øynene eller hjernecellene til å bli mer aktive.

Den originale svenske Blue Berry™ - produktet for øyehelse, har blitt et velkjent daglig kosttilskudd for mennesker i alle aldre. Det samme har de klassiske Hair Volume™ og Active Liver™ produktene. Kunder har lært å se etter New Nordic’s tabletter i helsekostbutikker og på apotek. Pakkene kommer i mange ulike farger avhengig av helseeffekt og type vitalitet, men de har en ting til felles, sølvtremerket. For hver dag øker antall mennesker som opplever fordelene med New Nordic’s tabletter.

I dag finnes det flere millioner lojale kunder i mer enn 30 land rundt om i verden, fra Kina i øst til USA i vest, som bruker et eller flere av New Nordic’s tabletter som en del av deres daglige helserutine. Å være glad og fornøyd, betyr ofte det å kunne fortsette å opprettholde vitaliteten år etter år. La New Nordic vise deg veien.